سه شنبه 17 تیر 1404

flag
لیست اخبار صفحه :131
برنامه های استراتژیک سازمان دامپزشکی کشور برای غلبه بر چالش ها
رئیس سازمان در بجنورد تبیین کرد؛

برنامه های استراتژیک سازمان دامپزشکی کشور برای غلبه بر چالش ها

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از تدوین و اجرای برنامه های استراتژیک به منظور غلبه بر چالش های این بخش بر پایه منابع معتبر بین المللی خبر داد و گفت: تیم مدیریتی سازمان در حال برنامه ریزی است تا برای چالش هایی که سالهاست در این حوزه حس می شود، طرح های زیربنایی و مطالعه شده مبتنی بر برنامه های معتبر بین المللی تدوین کند و به اجرا درآورد.

مساعدت سازمان دامپزشکی برای خودکفایی کشور در تولید گوشت قرمز
رئیس سازمان دامپزشکی خبر داد:

مساعدت سازمان دامپزشکی برای خودکفایی کشور در تولید گوشت قرمز

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به این که حدود 10 درصد گوشت قرمز مصرفی خانوارهای ما با واردات تامین می شود، گفت: با توجه به قابلیت هایی که در استان هایی مانند خراسان شمالی وجود دارد، می توان با ارتقای تولید و افزایش بهره وری و عبور از دامداری سنتی، از خروج ارز برای واردات گوشت جلوگیری کرد.

سازمان دامپزشکی و استانداری خراسان شمالی تفاهم نامه همکاری امضا می کنند

سازمان دامپزشکی و استانداری خراسان شمالی تفاهم نامه همکاری امضا می کنند

استاندار خراسان شمالی در دیدار رئیس سازمان دامپزشکی کشور که پنجشنبه به بجنورد سفر کرده بود، پیشنهاد داد برای ارتقای مزیت های نسبی این استان در حوزه دامی به ویژه دام سبک و افزایش بهره وری این بخش، تفاهم نامه دوجانبه ای مبادله شود.

تسهیل امور بهره برداران، حمایت از تولید و رصد دقیق نهاده های وارداتی
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی تاکید کرد؛

تسهیل امور بهره برداران، حمایت از تولید و رصد دقیق نهاده های وارداتی

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی در تازه ترین نشست شورای مدیران دامپزشکی این استان ضمن مرور مهم ترین نکات مطرح در گردهمایی اخیر مدیران کل دامپزشکی استان ها، لزوم همت مجموعه همکاران برای تسهیل امور مردم و جلب رضایت بهره برداران، کمک به ارتقای تولید و حمایت از صادرات و پایش دقیق دارو، واکسن و نهاده های وارداتی با توجه به شرایط خطیر کشور را مورد تاکید جدی قرار داد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور